default_mobilelogo

Wat bieden wij aan?

Is deze klant echt geïnteresseerd?

hoe voelt mijn werknemer zich echt?

is deze sollicitant oprecht?

 

Lichaamstaal maakt 60 tot zelfs 80% van onze communicatie uit.

Mensen zeggen veel ook al spreken ze geen woord.

Stress kan dit sterk negatief beïnvloeden.

 

In zakelijk onderhandelingen, professionele gesprekken, maar ook in dagdagelijkse situaties is degene met kennis van lichaamstaal in het voordeel. Kennis van

non-verbale communicatie aangevuld met kennis van de reactie van het lichaam op stress helpt je om de ware intenties van je gesprekspartner te achterhalen en zelf bewust te worden van wat je uitstraalt. Via bewegingen op het gezicht leer je de echte emoties benoemen en kan je het verloop van het gesprek beter inschatten.

 

Workshops die wij bieden:

(desgewenst kunnen ze op maat voor u gemaakt worden)

 

  • Workshop "Hartcoherentie" +/- 2 tot 2,5 uur

In deze workshop wordt tevens de wetenschappelijke achtergrond van de hartcoherentie uitgelegd. Naast de technische kant van de hartcoherentie wordt in deze workshop ruim aandacht besteed aan de persoonlijke ervaringen van de deelnemers met situaties waarin zij mentale druk ervaren. Na de theorie kan ieder individu aan de  hartcoherentie monitor en wordt de hartslag in beeld gebracht. Een ieder kan dan ervaren hoe je zelf je eigen hartslag kan beïnvloeden. Tevens gaan wij diep in op het non-verbale gedrag van mensen, waar komt het vandaan, waarom is het zo belangrijk? Wij gaan in op hoe leiders zich gedragen. Tevens leren wij u technieken hoe u zich meer zelfverzekerd voelt maar ook hoe u meer zelfverzekerd overkomt bij anderen.   Mocht uw interesse gewekt zijn, dan raden wij u aan om individueel de vervolgsessies te gaan volgen.

 

  • Workshop “Non-Verbale Communicatie” deze kunnen wij geheel richten op Sales (twee dagdelen) 

Deze workshop bestaat uit de "workshop Hartcoherentie" aangevuld met een training die u bewust maakt van hoe u overkomt op anderen wat uw gesprekspartner daadwerkelijk wil. U start met hoe u uzelf pitcht, hoe komt u over?  Hoe kunt u " bonden" met de klant? Wat zegt uw handdruk en de handdruk van uw gesprekpartner over de verhoudingen?  Hoe staat u en komt u over, spiegel je voldoende en we kijken of je in de " box" blijft en wat we kunnen doen om dat goed in te zetten. Doel van de training gericht op Sales is natuurlijk de klant aan " de haak" te slaan en met hem of haar een langdurige, gebaseerd op vertrouwen, relatie aan te gaan. Non-verbale communicatie is hierin " key" , wij leren u waar u op moet letten, bij uzelf maar met name bij uw klant.  Wij leren u Micro-Expressies (gezichtsuitdrukkingen) te herkennen. Wij maken hierbij gebruik van trainingen van Paul Ekman, de grondlegger van deze Wetenschappelijke Methodiek. U begrijpt uw gesprekspartner daardoor beter en kan het gesprek daardoor meer " sturen".

 

  •  Workshop "Pitchen met succes" (twee dagdelen)

Deze workshop bestaat uit de "workshop Hartcoherentie" aangevuld met een lunch en een extra training bij het geven van een pitch. Na deze workshop geeft u altijd goed voorbereid en vol zelfvertrouwen een pitch. In deze workshop worden serieuze onderwerpen behandeld, u gaat aan de slag met de camera en zult zien hoeveel u in 1 dag kunt leren. velen gingen u voor en weten nu zelfverzekerd zichzelf te presenteren. de basis vormt uw eigen verhaal, maar non-verbale communicatie maakt uw pitch compleet.  U leert hoe u uw omgeving " aanhaakt".

  

  • Workshop "Succesvol solliciteren" +/- 2 tot 2,5 uur

In deze workshop wordt de wetenschappelijke achtergrond van de hartcoherentie uitgelegd en kunt u zelf ervaren aan de hartcoherentie monitor hoe u uw hartslag onder controle kunt houden. Geen stress meer voor en tijdens een sollicitatiegesprek. Naast de technische kant van de hartcoherentie wordt in deze workshop aandacht besteed aan de "do's en don'ts " binnen het sollicitatie gesprek. Er wordt gewerkt aan de uitstraling en het voorkomen van de kandidaat. Daarnaast leert u hoe u hoe u non-verbaal overkomt en hoe u dat kunt " sturen", maar ook hoe u beter uw gesprekspartner kunt "lezen", zodat u zelf invloed kunt  uitoefenen op uw gesprek.

 

  • Vervolgsessies (per individuele sessie 50 minuten)

De hartcoherentie techniek wordt getraind en sportpsychologische tests worden afgenomen om de focus tijdens toename van mentale druk optimaal te houden.  U krijgt persoonlijke tips en adviezen om hartcoherentie in uw omgeving in de praktijk toe te passen.

 

  • Off-site of On-site beiden is mogelijk.

De workshops kunnen zowel Off-site als On-site aangeboden worden.  In ons pand in Hellevoetsluis bieden wij de mogelijkheid om voor maximaal 15 personen de workshops te geven. Liever On-site of op een andere locatie laat het ons weten, wij regelen het graag samen met u.