default_mobilelogo

 

 

Wat doen wij?

 

Stressreductie Trainingen

Geen stress meer?  Goed om kunnen gaan met stress?  Stress productief inzetten?  Stress voorkomen?

Wij leren u en uw team mentaal en lichamelijk in balans te komen en nee,  het is niet weer een ontspanningstechniek of " open deur", maar snel, praktisch en vooral zichtbaar.  Uw team kan straks beter presteren onder hoge druk. Productiviteit en effectiviteit stijgen met tientallen procenten en ziekteverzuim daalt aanzienlijk. Door het organiseren van stressreductie trainingen voor het bedrijfsleven leren wij uw waardevolle teamleden de ‘hartcoherentie’ techniek die zichtbaar maakt hoe uw lichaam op stress reageert. Wij geven u dan tips die u zelf direct kunt toepassen om uw stress " de baas" te worden.  

 

 

Non-Verbale Trainingen

“Non-verbaal gedrag” is ook een onderwerp waar wij op inzetten. Wist u dat meer dan 60% van de communicatie nonverbaal is? En dat als u een presentatie geeft, het publiek zeer waarschijnlijk maar 7 % van uw woorden onthoudt? In de workshops leren wij de mensen; presenteren, onderhandel technieken, solliciteren. Maar ook leren wij mensen beter naar anderen te kijken zodat je beter kunt samenwerken en verkopen, maar zelfs ook leugens kan spotten. Wij leren mensen gezichtsexpressies, ook wel micro-expressies genoemd, te herkennen. Deze universele expressies zeggen veel over hoe een ander zich voelt. Je snapt je gesprekspartner hierdoor beter en de ander voelt zich meer gehoord. Communicatie en samenwerking neemt hierdoor direct toe. In onze workshops maken wij gebruik van een programma ontwikkelt door psycholoog Paul Ekman. Paul Ekman is de grondlegger van deze wetenschappelijke methode. Iedereen die oefent met dit programma kan de basisgezichtsuitdrukkingen leren te herkennen. Er gaat een nieuwe wereld voor u open.

Al onze trainingen zijn wetenschappelijk onderbouwd, uitdagend, vernieuwend en heel leerzaam!

 Non-Verbaal Engels:

 

 Non-Verbaal Nederlands:

 

 

 

Individuele vervolg sessies

Indien gewenst kunnen er na de workshops individuele sessies volgen. In de individuele vervolg sessies kijken wij naar persoonlijke kenmerken zoals; “In welke situatie is de persoon het best gefocust” en “ Welke aandachtsstijl moet men gebruiken als de druk toeneemt om prestaties optimaal te houden”.