default_mobilelogo

 

 

Donderdag 5 november Barendrecht en Middelharnis 

Zitten we met andere ondernemers aan het ondernemersontbijt bij Based-Inn in Barendrecht en zijn wij bij de ladiesnight bij Tieleman in Middelharnis.  Kom ook en praat met ons mee.

 

Dinsdag 27 oktober Rotterdam

Voor de tweede keer dit jaar kunt u ons alledrie ontmoeten op de Business Challenge Rotterdam in de Kuip.  Maak direct kennis met onze nieuwe partner; Nicolette de Jong en hoor haar ervaringen met hartcoherentie.

cid:image004.jpg@01D10A79.CFCBDE20

 

 Zaterdag 10 oktober Ermelo

Tijdens de masterclass Paard&Lifestyle georganiseerd vanaf de mooie locatie KNHS waren wij voor de tweede keer te vinden.  Nu stonden wij op de markt om ruiters kennis te laten maken met hartcoherentie en hen uit te leggen wat dat voor positief effect op hun paard tijdens wedstrijden kan hebben. 

 

 

Donderdag 8 oktober Den Haag

 

Stonden wij op de Ontwikkelparade bij KPN in Den Haag. De ontwikkelparade is een interactieve, rondreizende parade, waar je tips kunt krijgen voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Niet alleen praktisch en direct toepasbaar, maar ook nog eens heel leuk!  Daar past hartcoherentie natuurlijk helemaal bij.

 

 

 

We zijn nog maar net terug van de Masterclass paard en lifestyle en de voorbereidingen op ons volgende Event zijn alweer in volle gang.

Op dinsdag 9 juni kunt u ons vinden op het Business Challenge Event Rotterdam.  Hier bieden wij ondernemers de mogelijkheid om kennis te maken met Hartcoherentie en kunnen zij ervaren wat dit voor hen en of haar medewerkers kan betekenen. 

Wij maken het praktisch doordat wij de bezoekers laten zien hoe het werkt en middels kleine tips kunnen wij u al in “het groen”  krijgen.

Wij kunnen samen met u een workshop vormgeven dat gericht is op toepasbaarheid binnen uw organisatie, zodat uw medewerkers in staat zijn om onder hoge druk tot hoge prestaties te komen.  Uw  medewerker zal in staat zijn  op een praktische manier eventuele stress momenten te herkennen en het hoofd te bieden.

Al eerder interesse?  Neem gerust contact met ons op.

 

Zaterdag 18 april was het weer tijd voor hét evenement voor dressuurruiters!  Het thema van deze tweede editie van de Masterclass is ‘terug naar de basis’.  Een onderwerp waar hartcoherentie en dus Simply Stress niet kon ontbreken.

Vergezeld van toptrainers, zoals Rien van der Schaft, Sjak en Vai Laarakkers en Tristan Tucker zullen alledaagse rijproblemen  aan bod komen.

Mariska heeft een inspirerende masterclass over onze stress reducerende techniek hartcoherentie gegeven aan 600 enthousiaste ruiters.

Vaak hebben we het niet door als we spanning in ons lichaam hebben, maar het heeft wel een heel groot effect op hoe je de hulpen geeft en je inwerking op je paard.

Daarna stonden wij 4 trainers sterk klaar om de ruiters het zelf te laten ervaren. De wachtrijen gaven des te meer aan dat de behoefte om stress tijdens een wedstrijd onder controle te brengen groot is.  We hebben dan ook veel ruiters handvatten kunnen geven.

Wachtrijen:

Helaas hebben we door de wachtrijen niet iedereen kunnen laten proeven wat hartcoherentie voor hen kan betekenen.  Mocht je dit alsnog willen ervaren neem dan gerust contact op.  Wij kunnen dan gezamenlijk de mogelijkheden bespreken.

 

 

Wat hebben Auto’s en hartcoherentie met elkaar te maken?

Tijdens de autosalon Rotterdam in de Ahoy van 27 tm 30 november 2014 wordt het luxueuze lifestyle event “Pure Exclusive”gehouden. 

Naast zeer exclusieve automerken biedt het ruimte aan een select gezelschap ondernemers die hun luxe producten en diensten kunnen presenteren. Ook Simply Stress was hierbij aanwezig met haar lifestyle product: hartcoherentie. Hoe kun je in de hectiek van de dag met stress omgaan en toch blijven presteren? 

Mensen konden zelf ervaren hoe zij hun hartslag konden beinvloeden of konden een afspraak maken om samen met hun team een workshop of teamdag te organiseren.  Wij hebben hele leuke reacties mogen ontvangen.

De Autosalon Rotterdam trekt vele geinteresseerde bezoekers. Uit alle windstreken kwamen meer dan 30.000 geinteresseerden naar dit evenement.

 

  

Op 5 juni was het dan zover, na een vruchtvolle samenwerking ondertekenden we officieel de akte van oprichting.  Wij gaan een mooie tijd tegemoet, een tijd waarin we elkaar aanvullen en samen een heleboel werknemers mogen ondersteunen middels hartcoherentie.

 

 

 

Asscher gaat strijd aan met werkstress

Door: Peter van Ammelrooy − 23/12/13,

Een-derde van het ziekteverzuim onder werknemers is het gevolg van stress op het werk. Minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SWZ) gaat beroepsziekte nummer één bestrijden met een plan van aanpak voor de komende vier jaar

 
 
 

 

dinsdag 13 mei 2014,

 

 

Stress op de werkvloer moet aangepakt worden. Dat vindt minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Hij gaf vandaag het startsein voor een campagne om werkgerelateerde stress bespreekbaar te maken en tegen te gaan.

 

"De bekende uitspraak: van hard werken wordt niemand ziek, klopt in de praktijk niet", zegt de minister.

 

Asscher wil ziekteverzuim terugdringen door extra te controleren op gezonde werktijden en werkdruk. Ook begint vandaag een campagne om werkgevers en werknemers bewust te maken van de risico's van werkstress.

 

Er komt een 'Week van de Werkstress' en op facebook is een pagina gelanceerd over het thema. "Ik wil dat het normaal wordt dat werkgevers en werknemers werkstress met elkaar bespreken en aanpakken", aldus de minister.

 

 

http://www.nu.nl/economie/3774059/asscher-neemt-maatregelen-werkstress.html

Vragen?

Heeft u vragen of op zoek naar een specifieke oplossing voor de uitdagingen die u in uw bedrijf vindt?

Neem contact met ons op en dan kunnen we gezamenlijk kijken naar de beste oplossing voor uw medewerkers.

Contact Details

Adres: Duinoordseweg 32a

Postcode: 3233 EE

Plaats: Oostvoorne

Telefoon: +31  (0) 85 20 111 83

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web: www.simplystress.com