default_mobilelogo

Zaterdag 18 april was het weer tijd voor hét evenement voor dressuurruiters!  Het thema van deze tweede editie van de Masterclass is ‘terug naar de basis’.  Een onderwerp waar hartcoherentie en dus Simply Stress niet kon ontbreken.

Vergezeld van toptrainers, zoals Rien van der Schaft, Sjak en Vai Laarakkers en Tristan Tucker zullen alledaagse rijproblemen  aan bod komen.

Mariska heeft een inspirerende masterclass over onze stress reducerende techniek hartcoherentie gegeven aan 600 enthousiaste ruiters.

Vaak hebben we het niet door als we spanning in ons lichaam hebben, maar het heeft wel een heel groot effect op hoe je de hulpen geeft en je inwerking op je paard.

Daarna stonden wij 4 trainers sterk klaar om de ruiters het zelf te laten ervaren. De wachtrijen gaven des te meer aan dat de behoefte om stress tijdens een wedstrijd onder controle te brengen groot is.  We hebben dan ook veel ruiters handvatten kunnen geven.

Wachtrijen:

Helaas hebben we door de wachtrijen niet iedereen kunnen laten proeven wat hartcoherentie voor hen kan betekenen.  Mocht je dit alsnog willen ervaren neem dan gerust contact op.  Wij kunnen dan gezamenlijk de mogelijkheden bespreken.

 

Vragen?

Heeft u vragen of op zoek naar een specifieke oplossing voor de uitdagingen die u in uw bedrijf vindt?

Neem contact met ons op en dan kunnen we gezamenlijk kijken naar de beste oplossing voor uw medewerkers.

Contact Details

Adres: Duinoordseweg 32a

Postcode: 3233 EE

Plaats: Oostvoorne

Telefoon: +31  (0) 85 20 111 83

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web: www.simplystress.com