default_mobilelogo

Referenties

 


 

  • Lowland international Group

Stressreductie ervaring:

 

 

 

 

 


 

  • Air Producs;

Tijdens mijn Europese salesmeeting heb ik aan Mariska gevraagd om hartcoherentie uit te leggen en toe te passen. Buiten het feit dat het ‘iets anders’ is tijdens een meeting, heb ik van de salesmensen de feedback gekregen dat ze nu werkelijk op hun ademhaling letten tijdens bepaalde stress situaties. Zowel tijdens het werk maar ook prive. De feedback is erg positief en werkt echt. Een hele mooie en vrij makkelijk toe te passen tool . De wijze waarop Mariska de uitleg geeft is ook TOP en makkelijk te begrijpen . Ik kan het iedereen aanraden !!!

Marc Bronwasser
Air Products
Sales Manager Special Gases & Traded Chemicals
Northern Continent

 

 


 

 

  • 4Synergy;

4Synergy heeft diverse zware professionals in de informatie en communicatie technologie werkzaam. De werkzaamheden zijn vaak project gerelateerd en hoog kritisch. De werkdruk loopt gedurende het einde van projecten behoorlijk op en kan tot stress levels komen die voor alle partijen onwenselijk zijn. Een aantal van onze ervaren consulting partners hebben bij Mariska de stress cursus en tooling tot zich genomen waarbij voor elke consultant de toegevoegde waarde van deze veel meer "hands on" methode zich bewezen heeft. Stress heeft op verschillende mensen ook verschillende uitwerkingen maar door "realtime" inzicht te geven hoe dit op het eigen lichaam effect heeft kunnen mensen zaken eerder herkennen en nog beter; dit voortaan voor zijn!

Met vriendelijke groet,
Sander van den Berg
Managing Partner 4Synergy

 

 


 

  • Avezaat Cranes;

Aanvankelijk stond ik redelijk sceptisch tegenover Hartcoherentie. Na een gesprek met Mariska de Hoop besloot ik bij haar langs te gaan. Met name haar professionele no nonsens benadering en wetenschappelijke onderbouwing heeft mijn mening doen veranderen. Inmiddels hebben meerdere mensen in ons bedrijf baat gehad bij de werkmethode van Mariska. Wij werken in een werkomgeving waar stress vaak een grote rol speelt en hartcoherentie is een zeer bruikbare tool om beter met stress om te kunnen gaan. Door de training van de ademhaling kunnen mensen op belangrijke momenten beter met de stress omgaan en daardoor beter en bewuster handelen.
Mariska bedankt en tot ziens.

Bert Avezaat

Avezaat Cranes

 

Vragen?

Heeft u vragen of op zoek naar een specifieke oplossing voor de uitdagingen die u in uw bedrijf vindt?

Neem contact met ons op en dan kunnen we gezamenlijk kijken naar de beste oplossing voor uw medewerkers.

Contact Details

Adres: Duinoordseweg 32a

Postcode: 3233 EE

Plaats: Oostvoorne

Telefoon: +31  (0) 85 20 111 83

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web: www.simplystress.com